Látky určené ke zlepšení nebo zachování trvanlivosti, vzhledu, konzistence, chutě, vůně atd. u celé škály potravinářských výrobků.
Přírodní multifunkční pomocné látky, které pomáhají vylepšit texturu, chuť a prodloužit dobu skladovatelnosti v chlazeném prostředí u mnoha druhů potravin. 
Vhodné pro potlačování růstu nežádoucích mikroorganismů (např. Listeriamonocytogenes, Salmonella, Laktobacillus aj.).
Ostatní aditivní látky dodáváme jako samostatné složky nebo jako směsi. 
Potravinářské přídatné látky (aditiva) se přidávají do potravin ke zlepšení nebo zachování jejich trvanlivosti, vzhledu, konzistence, chutě, vůně atd.
U těchto výrobků se reguluje používání a označování povolených přídatných látek prostřednictvím vyhlášky, kterou se stanoví druhy a podmínky použití.

 

Samozřejmostí je příprava a míchání směsí dle Vašeho přání.

Od vývoje po aplikaci jsme Vám k dispozici!

Další produkty

^